bart@vomw.nl

Web Design

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

Logo Design

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

Web Development

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

White Labeling

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

VIEW ALL SERVICES 

Hallo. Ik ben Bart, online marketeer en SEO-specialist

bart

Over mij

Meer over mij

Ik ben een enthousiaste online marketeer met een specialisatie in SEO. In 10 jaar loondienst heb ik ervaren wat de kracht van SEO is! Inmiddels heb ik de kans gekregen om zowel grote bedrijven als kleine ondernemers te ondersteunen bij het bereiken van hun online doelen. Met trots kan ik zeggen dat ik ook nauw samenwerk met andere marketingbureaus om een breder scala aan expertise te bieden.

Mijn passie voor SEO is geworteld in jarenlange ervaring en het geloof in de kracht ervan. Een doordachte SEO-strategie vormt naar mijn overtuiging de kern van online succes, zowel op korte termijn als in de toekomst.

Mijn streven is het realiseren van een duurzame online vindbaarheid voor elke klant! Omdat ik geloof dat dit de basis legt voor het aantrekken van waardevolle bezoekers naar jouw website.

In mijn rol als SEO-specialist ga ik verder dan alleen het verbeteren van je positie in zoekmachines. Ik neem de verantwoordelijkheid voor volledige SEO-trajecten op maat, van A tot Z. Wat mij bovendien onderscheidt, is mijn werkwijze gebaseerd op ervaring, voortdurende analyse van marktontwikkelingen en het gebruik van toonaangevende software. Deze combinatie stelt me in staat om op maat gemaakte strategieën te ontwikkelen en uit te voeren.

Of je nu op zoek bent naar een holistische aanpak of specifieke ondersteuning binnen online marketing, websitebouw, of de realisatie van online platforms, ik sta voor je klaar.

Laten we samen bouwen aan een sterke online aanwezigheid die niet alleen meer bezoekers aantrekt maar ook zorgt voor maximale conversie. Ik ben er voor om jou te ondersteunen, stap voor stap, naar online succes!